LED verlichting voor Industrie

Robuuste en betrouwbare verlichting

Bij het verlichten van 24/7 industrieterreinen draait het allemaal om betrouwbaarheid, lage onderhoudskosten, service en het creëren van een werkomgeving die 24/7 veilig is voor mensen en het gebruik van materialen.

Een belangrijke functie van de AAA-LUX LED armaturen is dat het gewicht en windvang vergelijkbaar zijn met conventionele armaturen.

Dit maakt een retrofit LED verlichtingsoplossing mogelijk door de bestaande masten en bekabeling opnieuw te gebruiken. De investering wordt ook op zijn laagst gehouden terwijl er tegelijkertijd een armatuur van hoge kwaliteit wordt gebruikt.

AAA-LUX biedt naast robuuste armaturen en multifunctionele lichtregelsystemen ook aan om de staat van de verlichtingsapparatuur te bewaken. Meer informatie over AAA-Service (toezicht houden & gezondheidschecks). Dankzij de daglicht kleurtemperatuur van onze armaturen is de beste zichtbaarheid en alertheid mogelijk. Dit is een belangrijke eigenschap om de veiligheid en productiviteit tijdens het werken ’s nachts aanzienlijk te verhogen, vooral in vergelijking met het geelachtige licht van natriumverlichting.