LED verlichting voor vliegvelden

ICAO compliant

LED schijnwerpers van AAA-LUX zijn bestand tegen de krachten van de natuur en zorgen nog steeds voor een hoogwaardige verlichting. De armarturen voldoen aan de hoge verlichtingsnormen die zijn vastgesteld door internationale organisaties, waaronder organisaties die de veiligheid binnen de luchthavenindustrie handhaven.

De LED schijnwerpers stellen de luchthavenbeheerders perfect in staat om alleen die gebieden te verlichten waar verlichting nodig is, hierdoor wordt energie bespaard en de mogelijke negatieve impact van lichtvervuiling verminderd. Zodra verlichting nodig is, zullen de LED schijnwerpers onmiddellijk de vereiste lux-niveaus bieden, zodat medewerkers snel en veilig deel hun werk kunnen doen op het platform aan geparkeerde vliegtuigen.

Het verlichtings- en beheersysteem zorgt ervoor dat elke armatuur op afstand kan worden bediend. De exclusieve software is gebaseerd op technologie die wordt gebruikt in de luchtvaart- en militaire industrie en op het veiligste draadloze communicatieprotocol dat beschikbaar is.