LED verlichting voor trainingscomplexen

Kwaliteitsverlichting om talent te laten groeien

Professionele clubs spenderen de meeste tijd op hun trainingsaccommodaties. Gelukkig investeren steeds meer clubs in hoge kwaliteit LED verlichting om hun spelers de beste omstandigheden te bieden.

De trainingsaccommodatie heeft een groot aantal belichtingsuren en is daarom ​​zeer interessant voor potentiële energiereductie. Daarnaast zorgt een hoge verlichtingsuniformiteit en kleurweergave voor aangename speelomstandigheden en een goede basis voor tv-camera’s, zowel voor uitzending als voor spelersanalyse. Vandaar dat het gunstig is voor professionele clubs om over te schakelen naar LED verlichting.

LED verlichting bespaart sowieso al 40% in vergelijking met conventionele verlichting. AAA-LUX heeft daarnaast een slim controlesysteem ontwikkeld waardoor het mogelijk is om het energieverbruik tot 80% te verminderen.

De referentielijst van AAA-LUX is indrukwekkend te noemen. Werkend voor professionele voetbalclubs in de Premier League, Bundesliga, Serie A en de hoogste competities in Nederland en Denemarken. Bovendien is AAA-LUX actief in het  professionele tennis, hockey, basketbal, rugby en andere sporten op 5 continenten over de hele wereld.