Parking Lots

Alleen licht waar en wanneer dat nodig is

Waarom zou je energie verspillen door een gebied, dat op momenten nauwelijks gebruikt wordt, op vol vermogen te verlichten? Conventionele lichtbronnen hebben een opwarmtijd en daardoor houden de meeste operatoren de lichten aan. Het duurt namelijk enkele minuten om de vereiste lichtniveaus te bereiken zodra de armaturen opnieuw worden ingeschakeld.

De LED schijnwerpers van AAA-LUX zijn dimbaar om energie te besparen. Ze worden ingeschakeld als de aanwezigheid van mensen wordt gedetecteerd door een sensor of als een centraal commando aangeeft dat de verlichting weer moet branden. LED schijnwerpers zijn daarom de ultieme oplossing voor alle betrokken partijen. Klanten kunnen genieten van een goed verlichte faciliteit, terwijl eigenaren maximale energiebesparingen kunnen realiseren. De stralen van de armaturen kunnen precies daar gericht worden waar nodig. De AAA-LUX armaturen worden daarom ook gebruikt om voorzieningen als parkeerterreinen te verlichten zonder strooilicht te veroorzaken.

 

“AAA-LUX armaturen kunnen dankzij LED rechtstreeks op de gelijkstroom worden gedimd. Dit vermindert het aantal technische storingen en verbetert de beeldkwaliteit van CCTV-monitoren.”