LED verlichting voor Havens

Daglicht in de nacht

Haven verlichting moet voldoen aan de verlichtingsvereisten zonder al te veel negatieve gevolgen te hebben voor de beschikbare ruimte. Om het aantal mastlocaties laag te houden, moeten de masten hoger zijn. Doorgaans ligt dit tussen de 25 en 50 meter, waardoor de afstand tussen de masten toe neemt.

De LED armaturen van AAA-LUX kunnen deze afstand overbruggen, terwijl potentiële schittering via lichtschermen tegen wordt gegaan.

Havens werken 24/7 en schepen worden op hoge snelheid geladen en uitgeladen. Werknemers die op de werf werken, staan ​​onder hoge druk om te presteren, terwijl voertuigen voortdurend rondbewegen.

AAA-LUX levert LED verlichting met een dermate hoge kwaliteit en uniformiteit dat het de indruk geeft daglicht te zijn. Onderzoek heeft aangetoond dat dit het meest comfortabele licht is voor werknemers om in te werken. Het voorkomt slaperigheid, verbetert de zichtbaarheid van bewegende objecten en verbetert daardoor de responstijd.

Het gemiddelde investeringsrendement voor AAA-LUX LED schijnwerpers is minder dan drie jaar. Gebruik je dit in combinatie met het slimme AAA-LUX Licht Controle en Management Systeem (LCMS) dan kan de besparing tot 80% oplopen. De ROI wordt dan nog sneller bereikt.